achtergrond-piano.jpg

De bingo voor Gastvrijheidspashouders afgelopen donderdag in het restaurant van Hanzeheerd Brinkhoven in Heerde, was een groot succes. Ruim vijftig pashouders zaten gespannen en muisstil tijdens het opnoemen van de bingonummers.

60-plussers in het bezit van een Gastvrijheidspas genoten afgelopen zaterdag volop van een gezellig samenzijn bij Zoethout Eigen Werk in Hattem.

Ondernemers aangesloten bij de Gastvrijheidspas brachten vorige week een bedrijfsbezoek aan het online warenhuis Wehkamp. Bezocht werd het multifunctioneel en flexibel distributiecentrum aan de Paderbornstraat in Zwolle, op bedrijventerrein Hessenpoort.

Een van de deelnemende ondernemers aan het Gastvrijheidspasplatform is Luc Reuters, studio-eigenaar en personal trainer van fit20 Hattem.

Een praatje maken met (oude) bekenden én nieuwe mensen ontmoeten onder het genot van een heerlijk warm en koud buffet. Oftewel gezellig én lekker samen eten. Dat kan op zaterdag 10 november op vertoon van een Gastvrijheidspas en tegen betaling van slechts € 12,25 in Partycentrum De Keet van Heerde aan de Eperweg 55.

Houders van een Gastvrijheidspas zijn van harte uitgenodigd voor een gezellig samenzijn op zaterdagmiddag 3 maart bij Zoethout aan De Waag 2 in Hattem. U wordt vanaf 14.30 uur ontvangen met een lekkere kop koffie waarna er keuze is uit deelname aan diverse oud-Hollandse spelen. Het programma wordt om 17.00 uur afgesloten met een heerlijk stamppottenbuffet. Verwachte eindtijd is tussen 18.45 en 19.00 uur.

Ondernemers die sponsor zijn van het Gastvrijheidspas-platform, werden vorige week door medesponsor Dick Vos van Veldhuis Advies uit Heerde getrakteerd op een komische en scherpzinnige communicatieworkshop van Peter Vader.

Het Gastvrijheidspasbuffet afgelopen zaterdag in Partycentrum De Keet van Heerde was wederom een groot succes. Gastheer Bé van Ark en zijn medewerkers hadden een heerlijk buffet samengesteld met als muzikaal toetje een optreden van Men in Music uit Zwolle.